Фруктовий салат з йогуртом

Складові:

  • Груша - 2 шт.
  • Банани - 2 шт.
  • Яблука - 1 шт.
  • Апельсин - 1 шт.
  • Консервований ананас - 100 гр.
  • Йогурт - 100 гр.
  • Цукрова пудра - 70 гр.
  • Лайм - 0,5 шт.
  • Ванільний цукор - 2 гр.
  • Вершкове масло - 1 ч.л.

Для приготування фруктових салатів зовсім необов'язково використовувати тільки екзотичні фрукти. Можна приготувати ароматний і дуже смачний фруктовий десерт з таких звичних фруктів як груша або яблука.

У нашому салаті ми з'єднаємо в одне блюдо фрукти які характерні для України і тропічні плоди. Заправкою для фруктового делікатесу буде служити крем з йогурту.



Приготування блюда

1
Спочатку приготуйте крем-заправку для вашого фруктового салату. За допомогою міксера збийте йогурт з цукровою пудрою до густої консистенції. Потім додайте в заправку сік вичавленої половинки лайму і ванільний цукор, ще раз збийте заправку в міксері.
2
Консервовані ананаси наріжте невеликими кубиками. При бажанні можна відразу придбати баночку з нарізаними ананасами (кубиками, не кільцями).
3
Груші і яблука промийте і витріть серветкою, потім очистіть від серцевини і насіння і наріжте кубиками, як і ананас. Яблука після оброблення можна відразу збризнути соком лайма, щоб вони не встигли потемніти.
4
Банан очистіть від шкірки і теж наріжте кубиками. За бажанням бананові шматочки можна пробланшировать на сковородці з вершковим маслом 3-4 хвилини. Так салат придбає приємний ніжний аромат.
5
Готові шматочки банана перекладіть в вазочку для салату. Решта інгредієнтів страви додайте до шматочків банана і все акуратно перемішайте.
6
Заллийте фруктовий салат йогуртовою заправкою, акуратно перемішайте, щоб не пошкодити фрукти. При бажанні можна йогурт замінити жирними вершками. Такий фруктовий салат можна додатково прикрасити кокосовою стружкою або тертим шоколадом. Приємного всім апетиту!

Для приготування фруктових салатів зовсім необов’язково використовувати тільки екзотичні фрукти.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *