Ледачі млинці в духовці

Ленивые блины в духовке

Продукти

  • Молоко - 450 мл
  • Яйця - 2 шт.
  • Борошно - 250 г
  • Цукор - 1 ст. ложка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Масло вершкове (для змащування листа) - 25 г
  • Для прикраси (за бажанням):
  • м'ята свіжа
  • або цукрова пудра

Млинцеве тісто по цьому рецепту запікається на деку в духовці. Даний рецепт цікавий не тільки способом приготування, але ще і тим, що смак у ледачих млинців в духовці істотно відрізняється від класичних млинців, які смажаться на сковороді.

Покрокове приготування

  • Підготуйте продукти для ледачих млинців.
  • У мисці з'єднайте яйця, сіль і цукор.
  • Перемішайте і влийте половину молока. Знову перемішайте.
  • Потім всипте борошно.
  • Інтенсивно віночком все збийте, щоб не було грудок.
  • Потім влийте решту молока.
  • Знову розмішайте все до однорідного стану.
  • Деко змастіть вершковим маслом, трохи присипте борошном.
  • Вилийте млинцеве тісто на деко. Надішліть в розігріту до 190 градусів духовку на 25-30 хвилин.
  • Акуратно вийміть з духовки деко з готовим коржем.
  • Розріжте корж на млинці і подавайте до столу!
  • Можна посипати млинець цукровою пудрою або ж прикрасити гілочкою м'яти.

Смачного!

Комментарии закрыты.