Молочний суп з картоплею та беконом

Складові:

  • Картопля - 6 шт.
  • Вершки - 300 мл.
  • Бекон - 200 гр.
  • Карі - 2 гр.
  • Борошно - 50 гр.
  • Сир - 125 гр.
  • Дикий рис - 30 гр.
  • Молоко - 1,5 л.
  • Сіль за смаком

Крем - супи є одним з різновидів супів-пюре. Вони мало чим відрізняються один від одного - ті ж самі інгредієнти і спосіб приготування. Відмінна риса кремів-супів лише в тому, що у них більший відсоток має співвідношення молока або вершків до решти продуктів.

Ми приготуємо зараз крем-суп з вершків, картоплі і бекону, додамо в суп трохи каре і цим внесемо в нього трохи гостроти.

Молочний крем-суп з карі - це не тільки дуже поживне блюдо, але ще й не сприяє відкладенню зайвих жирів. Незважаючи на те, що суп досить жирний і калорійний, він швидко засвоюється організмом, так як суміш з перців підсилює кровотік до органів травлення і цим прискорює процес засвоєння їжі.



Приготування блюда

1
Промийте картоплю, почистіть і наріжте шматочками, залийте водою і відваріть, з готової картоплі злийте воду і потовчіть картоплю в пюре спочатку товкачем, а потім перекладіть картопляне пюре в міксер і додайте до нього трохи теплих вершків, збийте масу в картопляний крем.
2
Дикий рис залийте водою, додайте солі і поставте варитися, потім злийте надлишки води з готового дикого рису і викладіть його в окрему ємність.
3
Бекон наріжте тонкими скибочками, обсмажте на сковороді до готовності. Потім додайте до бекону карі і перемішайте.
4
Викладіть картопляний крем в каструлю для варіння молочного супу, додайте в неї підігріте молоко і вершки, закип'ятіть, приправте сіллю.
5
Готовий бекон і відвареної дикий рис викладіть в каструлю з супом, і доведіть суп ще раз до кипіння.
6
Шматок твердого сиру натріть дрібно на тертці і засипьте в гарячий суп, перемішайте рідину до повного розчинення сиру. Ще раз доведіть молочний суп з картоплею, беконом і карі до кипіння, потім зніміть його з вогню.
7
Розлийте суп по тарілках і посипте рубаною петрушкою. За бажанням можна додати ще трохи сирної стружки.

Крем — супи є однією з різновидів супів-пюре. Вони мало чим відрізняються один від одного — ті ж самі інгредієнти і спосіб приготування. Відмітна риса кремів-супів лише в тому, що у них найбільший відсоток має співвідношення молока або вершків до решти продуктів.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *