Пиріг з сиром

Складові:

  • Борошно пшеничне - 250 гр.
  • Сирі яйця - 5 шт.
  • Вершкове масло - 100 гр.
  • Нежирний сир - 700 гр.
  • Цукор - 250 гр.
  • Ванільний цукор - 1 ч.л.
  • Молоко - 125 мл.
  • Сіль - 2 гр.

Пропонуємо вам рецепт оригінальної випічки. Це пиріг з сиром в мікрохвильовій пічці, який може бути основою, як для десерту, так і для гарячої закуски.

Даний рецепт передбачає солодку випічку, але якщо ви замість цукру додасте в начинку шматочки шинки, оливки і зелень, то у вас вийде гаряча закусочна випічка.

Наш варіант (солодкий) ми можемо доповнити ягодами, фруктами або цукатами.



Приготування блюда

1
Спочатку підготуйте для сирного пирога тісто. З нього ви будете випікати основу-форму, яку згодом будете заповнювати смачною начинкою.
2
Для тіста необхідно спочатку просіяти сипучі продукти - борошно і сіль, викласти їх на столі гіркою.
3
У борошняній гірці зробіть невелике заглиблення.
4
Акуратно розколіть одне яйце і відділіть від нього жовток, влийте 1 жовток в зроблене в борошні заглиблення.
5
У цю ж ямку залийте дві столові ложки звичайної води.
6
Маленькими шматочками поріжте розм'якшене вершкове масло і також додайте шматочки масла в тісто.
7
Ретельно перемішайте масу і замісіть тісто для пирога.
8
Слід згорнути тісто в кульку, обернути харчовою плівкою і помістити на півгодини в холодильник.
9
Потрібна спеціальна форма для випічки в мікрохвильовій пічці, вона обов'язково має бути кругла. Смажте форму маслом по внутрішній стороні дна і бортів.
10
Підготовлене тісто для сирного пирога розкачайте в коло. Діаметр розкачоного тіста має вийти трохи більше самої форми для випічки.
11
Укладіть коло з тіста в форму так, щоб повністю закрилися дно і бортики, щоб тісто повністю повторило контур форми.
12
Помістіть форму в мікрохвильовку на нижню решітку. Запікайте 10 хвилин з потужністю 30% при режимі гарячого повітря 180оС.
13
Поки форма для пирога випікається, займіться сирною начинкою, для неї акуратно відокремте від 4 яєць білки і збийте їх з сіллю.
14
Жовтки розітріть з сиром і цукром, влийте молоко, додайте ванільний цукор, все перемішайте.
15
Потім введіть збиті білки в сирну масу.
16
Викладіть акуратно начинку в форму з готовим тестом і поверніть пиріг назад ще на 10 хвилин. Остудіть пиріг з сиром в мікрохвильовій пічці і тільки потім виймайте його.

Пиріг з сиром в мікрохвильовій печі, який може бути основою, як для десерту, так і для гарячої закуски.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *